تا کی همه را ببینم و تو را نبینم…..
[box type=”bio”]شهید در یک نگاه[/box]
[box]نام و نام خانوادگی : محمد ابراهیم همت| تاریخ تولد :۱۳۳۴/۱/۱۲| نام پدر : علی اکبر |تاریخ شهادت :۱۳۶۲/۱۲/۱۷ |
|محل تولد:اصفهان/شهرضا |محل شهادت:جزیره مجنون|طول مدت حیات:۲۸ سال|مزار شهید:گلزار شهدای شهرضا[/box]
به روز ۱۲ فروردین ۱۳۳۴ ه.ش در شهرضا در خانواده ای مستضعف و متدین بدنیا آمد. او در رحم مادر بود که پدر و مادرش عازم کربلای معلّی و زیارت قبرسالار شهیدان و دیگر شهدای آن دیار شدند و مادر با تنفس شمیم روحبخش کربلا، عطر عاشورایی را به این امانت الهی دمید.
محمد ابراهیم درسایه محبّت های پدر ومادر پاکدامن، وارسته و مهربانش دوران کودکی را پشتسر گذاشت و بعد وارد مدرسه شد. در دوران تحصیلش از هوش واستعداد فوقالعادهای برخوردار بود و با موفقیت تمام دوران دبستان و دبیرستان را پشت سر گذاشت. هنگام فراغت از تحصیل بویژه در تعطیلات تابستانی با کار وتلاش فراوان مخارج شخصی خود را برای تحصیل بدست میآورد و از این راه به خانواده زحمتکش خود کمک قابل توجه ای میکرد. او با شور ونشاط و مهر و محبت و صمیمیتی که داشت به محیط گرم خانواده صفا و صمیمیت دیگری می بخشید.
پدرش از دوران کودکی او چنین می گوید: « هنگامی که خسته از کار روزانه به خانه برمیگشتم، دیدن فرزندم تمامی خستگی ها و مرارت ها را از وجودم پاک میکرد و اگر شبی او را نمی دیدم برایم بسیار تلخ و ناگوار بود. »
اشتیاق محمد ابراهیم به قرآن و فراگیری آن باعث میشد که از مادرش با اصرار بخواهد که به او قرآن یاد بدهد و او را در حفظ سوره ها کمک کند. این علاقه تا حدی بود که از آغاز رفتن به دبیرستان توانست قرائت کتاب آسمانی قرآن را کاملاً فرا گیرد و برخی از سورهه ای کوچک را نیز حفظ کند.
[box type=”info”]دوران سربازی : [/box]
در سال ۱۳۵۲ مقطع دبیرستان را با موفقیت پشت سرگذاشت و پس از اخذ دیپلم با نمرات عالی در دانشسرای اصفهان به ادامه تحصیل پرداخت. پس از دریافت مدرک تحصیلی به سربازی رفت ـ به گفته خودش تلخ ترین دوران عمرش همان دوسال سربازی بود ـ در لشکر توپخانه اصفهان مسؤولیت آشپزخانه به عهده او گذاشته شده بود.
ماه مبارک رمضان فرا رسید، ابراهیم در میان برخی از سربازان همفکر خود به دیگر سربازان پیام فرستاد که آنها هم اگر سعی کنند تمام روزهای رمضان را روزه بگیرند، میتوانند به هنگام سحری به آشپزخانه بیایند. «ناجی» معدوم فرمانده لشکر، وقتی که از این توصیه ابراهیم و روزه گرفتن عدهای از سربازان مطلع شد، دستور داد همه سربازان به خط شوند و همگی بدون استثناء آب بنوشند و روزه خود را باطل کنند. پس از این جریان ابراهیم گفته بود: « اگر آن روز با چند تیر مغزم را متلاشی میکردند برایم گواراتر از این بود که با چشمان خود ببینم که چگونه این از خدا بیخبران فرمان میدهند تا حرمت مقدس ترین فریضه دینمان را بشکنیم و تکلیف الهی را زیرپا بگذاریم. »
امّا این دوسال برای شخصی چون ابراهیم چندان خالی از لطف هم نبود؛ زیرا در همین مدت توانست با برخی از جوانان روشنفکر و انقلابی مخالف رژیم ستم شاهی آشنا شود و به تعدادی از کتب ممنوعه (از نظر ساواک) دست یابد. مطالعه آن کتابها که مخفیانه و توسط برخی از دوستان، برایش فراهم میشد تأثیر عمیق و سازندهای در روح و جان محمدابراهیم گذاشت و به روشنایی اندیشه و انتخاب راهش کمک شایانی کرد. مطالعه همان کتابها و برخورد و آشنایی با بعضی از دوستان، باعث شد که ابراهیم فعالیت های خود را علیه رژیم ستمشاهی آغاز کند و به روشنگری مردم و افشای چهره طاغوت بپردازد.
[box type=”info”]دوران معلمی: [/box]
پس از پایان دوران سربازی و بازگشت به زادگاهش شغل معلمی را برگزید. در روستاها مشغول تدریس شد و به تعلیم فرزندان این مرز و بوم همت گماشت. ابراهیم در این دوران نیز با تعدادی از روحانیون متعهد و انقلابی ارتباط پیدا کرد و در اثر مجالست با آنها با شخصیت حضرت امام ( رحمت الله علیه ) بیشتر آشنا شد. به دنبال این آشنایی و شناخت، سعی میکرد تا در محیط مدرسه و کلاس درس، دانش آموزان را با معارف اسلامی و اندیشه های انقلابی حضرت امام ( رحمت الله علیه ) و یارانش آشنا کند.
او در تشویق و ترغیب دانش آموزان به مطالعه و کسب بینش و آگاهی سعی وافری داشت و همین امور سبب شد که چندین نوبت از طرف ساواک به او اخطار شود. لیکن روح بزرگ و بیباک او به همه آن اخطارها بی اعتنا بود و هدف و راهش را بدون اندک تزلزلی پی میگرفت و از تربیت شاگردان خود لحظه ای غفلت نمیورزید. با گسترش تدریجی انقلاب اسلامی، ابراهیم پرچمداری جوانان مبارز شهرضا را برعهده گرفت. پس از انتقال وی به شهرضا برای تدریس در مدارس شهر، ارتباطش با حوزه علمیه قم برقرار شد و بطور مستمر برای گرفتن رهنمود، ملاقات با روحانیون و دریافت اعلامیه و نوار به قم رفت وآمد میکرد.
سخنرانیهای پرشور و آتشین او علیه رژیم که بدون مصلحت اندیشی انجام میشد، مأمورین رژیم را به تعقیب وی واداشته بود، به گونه ای که او شهربه شهر میگشت تا از دستگیری درامان باشد. نخست به شهر فیروزآباد رفت و مدتی در آنجا دست به تبلیغ و ارشاد مردم زد. پس از چندی به یاسوج رفت. موقعی که درصدد دستگیری وی برآمدند به دوگنبدان عزیمت کرد و سپس به اهواز رفت و در آنجا سکنی گزید. در این دوران اقشار مختلف در اعتراض به رژیم ستمشاهی و اعمال وحشیانه اش عکس العمل نشان میدادند و ابراهیم احساس کرد که برای سازماندهی تظاهرات باید به شهرضا برگردد.
بعد از بازگشت به شهر خود در کشاندن مردم به خیابانها و انجام تظاهرات علیه رژیم، فعالیت و کوشش خود را افزایش داد تا اینکه در یکی از راهپیماییهای پرشورمردمی، قطعنامه مهمی که یکی از بندهای آن انحلال ساواک بود، توسط شهید همت قرائت شد. به دنبال آن فرمان ترور و اعدام ایشان توسط فرماندار نظامی اصفهان، سرلشکر معدوم «ناجی»، صادر گردید. مأموران رژیم در هرفرصتی در پی آن بودند که این فرزند شجاع و رشید اسلام را از پای درآورند، ولی او با تغییر لباس وقیافه، مبارزات ضد دولتی خود را دنبال میکرد تا اینکه انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی ( رحمت الله علیه ) ، به پیروزی رسید.
[box type=”info”]فعالیت های پس از پیروزی انقلاب:[/box]
پیروزی انقلاب در جهت ایجاد نظم ودفاع از شهر و راه اندازی کمیته انقلاب اسلامی شهرضا نقش اساسی داشت. او از جمله کسانی بود که سپاه شهرضا را با کمک دوتن از برادران خود و سه تن از دوستانش تشکیل داد. درایت و نفوذ خانوادگی که درشهر داشتند مکانی را بعنوان مقر سپاه دراختیار گرفته و مقادیر قابل توجهی سلاح از شهربانی شهر به آنجا منتقل کردند و از طریق مردم، سایر مایحتاج و نیازمندیها را رفع کردند.
به تدریج عناصر حزب اللهی به عضویت سپاه درآمدند. هنگامی که مجموعه سپاه سازمان پیدا کرد، او مسؤولیت روابط عمومی سپاه را به عهده داشت. به همت این شهید بزرگوار و فعالیتهای شبانهروزی برادران پاسدار در سال ۵۸، یاغیان و اشرار اطراف شهرضا که به آزار واذیت مردم میپرداختند، دستگیر و به دادگاه انقلاب اسلامی تحویل داده شدند و شهر از لوث وجود افراد شرور و قاچاقچی پاکسازی گردید.
از کارهای اساسی ایشان در این مقطع، سامان بخشیدن به فعالیتهای فرهنگی، تبلیغی منطقه بود که در آگاه ساختن جوانان و ایجاد شور انقلابی تأثیر بسزایی داشت. اواخر سال ۵۸ برحسب ضرورت و به دلیل تجربیات گرانبهای او در زمینه امور فرهنگی به خرمشهر و سپس به بندر چابهار و کنارک (در استان سیستان و بلوچستان) عزیمت کرد و به فعالیتهای گسترده فرهنگی پرداخت.
نقش شهید در کردستان و مقابله با ضدانقلاب:
شهید همت در خرداد سال ۱۳۵۹ به منطقه کردستان که بخشهایی از آن در چنگال گروهکهای مزدور گرفتار شده بود، اعزام گردید. ایشان با توکل به خدا و عزمی راسخ مبارزه بیامان و همه جانبهای را علیه عوامل استکبار جهانی و گروهک های خودفروخته در کردستان شروع کرد و هر روز عرصه را برآنها تنگتر نمود. از طرفی در جهت جذب مردم محروم کُرد و رفع مشکلات آنان به سهم خود تلاش داشت و برای مقابله با فقر فرهنگی منطقه اهتمام چشمگیری از خود نشان می داد تا جایی که هنگام ترک آنجا، مردم منطقه گریه میکردند و حتی تحصن نموده و نمیخواستند از این بزرگوار جدا شوند.
رشادتهای او دربرخورد با گروهک های یاغی قابل تحسین وستایش است. براساس آماری که از یادداشت های آن شهید بهدست آمده است، سپاه پاسداران پاوه از مهر ۵۹ تا دیماه ۶۰ (بافرماندهی مدبرانه او) عملیات موفق در خصوص پاکسازی روستاها از وجود اشرار، آزادسازی ارتفاعات و درگیری با نیروهای ارتش بعث داشته است.
« در هفدهم مهرماه ۱۳۶۰ با عنایت خدای منان و همکاری بیدریغ سپاه نیرومند مریوان، پاکسازی منطقه «اورمان» با هفت روستای محروم آن بهانجام رساند و به خواست خدا و امدادهای غیبی، «حزب رزگاری» به کلی از بین رفت. حدود ۳۰۰ تن از خودباختگان سیهبخت، تسلیم قوای اسلام گردیدند. یکصد تن به هلاکت رسیدند و بیش از ۶۰۰ قبضه اسلحه به دست سپاهیان توانمند اسلام افتاد. پاسداران رشید با همت ومردانگی به زدودن ناپاکان مزاحم از منطقه نوسود و پاوه پرداختند و کار این پاکسازی و زدودن جنایتکاران پست، تا مرز عراق ادامه یافت.
این پیروزی و دشمن سوزی، در عملیات بزرگ و بالنده محمّدرسول الله ص و با رمز «لااله الا الله» بهدست آمد. در مبارزات بیامان یک ساله، ۳۶۲ نفر از فریب خوردگان « دمکرات، کومله، فدایی و رزگاری» با همه سلاحهای مخرب و آتشین خود تسلیم سپاه پاوه شدند و امان نامه دریافت نمودند. همزمان با تسلیم شدن آنان، ۴۴ سرباز و درجه دار عراقی نیز به آغوش پرمهر اسلام پناهنده شده و به تهران انتقال یافتند.
منطقه پاوه و نوسود به جهنمی هستی سوز برای اشرار خدانشناس تبدیل گشت، قدرت وتحرک آن ناپاکان دیوسیرت رو به اضمحلال و نابودی گذاشت، بطوری که تسلیم و فرار را تنها راه نجات خود یافتند. در اندک مدتی آن منطقه آشو بخیز و ناامن که میدان تکتازی اشرار شده بود به یک سرزمین امن تبدیل گردید. »
[box type=”info”]شهید همت و دفاع مقدس:[/box]
پس از شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم متجاوز عراق، شهید همت به صحنه کارزار وارد شد و درطی سالیان حضور در جبهه های نبرد، خدمات شایان توجهی برجای گذاشت و افتخارها آفرید. او و سردار رشید اسلام، حاج احمد متوسلیان، به دستور فرماندهی محترم کل سپاه مأموریت یافتند ضمن اعزام به جبهه جنوب، تیپ محمدرسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) را تشکیل دهند. در عملیات سراسری فتح المبین، مسؤولیت قسمتی از کل عملیات به عهده این سردار دلاور بود. موفقیت عملیات درمنطقه کوهستانی «شاوریه» مرهون ایثار و تلاش این سردار بزرگ و همرزمان اوست.
شهید همت در عملیات پیروزمند بیت المقدس در سمت معاونت تیپ محمدرسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) فعالیت و تلاش تحسین برانگیزی را در شکستن محاصره جاده شلمچه ـ خرمشهر انجام داد و به حق میتوان گفت که او یگان تحت امرش سهم بسزایی در فتح خرمشهر داشته اند و با اینکه منطقه عملیاتی دشت بود، شهید حاج همت با استفاده از بهترین تدبیر نظامی به نحو مطلوبی فرماندهی کرد.
در سال ۱۳۶۱ با توجه به شعله ور شدن آتش فتنه و جنگ در جنوب لبنان به منظور یاری رساندن به مردم مسلمان و مظلوم لبنان که مورد هجوم ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود راهی آن دیار شد و پس از دو ماه حضور در این خطه به میهن اسلامی بازگشت و درمحور جنگ وجهاد قرارگرفت.
با شروع عملیات رمضان در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۶۱ درمنطقه «شرق بصره» فرماندهی تیپ ۲۷ حضرت رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) را برعهده گرفت و بعدها با ارتقای این یگان به لشکر، تا زمان شهادتش در سمت فرماندهی انجام وظیفه نمود. پس از آن در عملیات مسلم بن عقیل و محرم ـ که او فرمانده قرارگاه ظفر بود ـ سلحشورانه با دشمن زبون جنگید. در عملیات والفجر مقدماتی بود که شهیدحاج همت، مسؤولیت سپاه یازدهم قدر را که شامل لشکر ۲۷ حضرت محمدرسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) ، لشکر ۳۱ عاشورا، لشکر ۵ نصر و تیپ ۱۰ سیدالشهدا (علیه السلام ) بود، برعهده گرفت.
سرعت عمل و صلابت رزمندگان لشکر ۲۷ تحت فرماندهی ایشان در عملیات والفجر ۴ و تصرف ارتفاعات کانیمانگا در آن مقاطع از خاطره ها محو نمیشود. صلابت، اقتدار و استقامت فراموشنشدنی این شهید والامقام و رزمندگان لشکر محمدرسولالله (صلّی الله علیه و آله و سلّم ) در جریان عملیات خیبر درمنطقه طلائیه و تصرف جزایرمجنون و حفظ آن با وجود پاتکهای شدید دشمن، از افتخارات تاریخ جنگ محسوب میگردد.
مقاومت و پایداری آنان در این جزایر به قدری تحسین برانگیز بود که حتی فرمانده سپاه سوم عراق در یکی از اظهاراتش گفته بود :
« … ما آنقدر آتش بر جزایر مجنون فرو ریختیم و آنچنان آنجا را بمباران شدید نمودیم که از جزایر مجنون جز تلی خاکستر چیز دیگری باقی نیست! » اما شهید همت بدون هراس و ترس از دشمن و با وجود بیخوابیهای مکرر همچنان به ادای تکلیف و اجرای فرمان حضرت امام خمینی ( رحمت الله علیه ) مبنی برحفظجزایر می اندیشید و خطاب به برادران بسیجی می گفت :
« برادران، امروز مسأله ما، مسأله اسلام و حفظ و حراست از حریم قرآن است. بدون تردید یا همه باید پرچم سرخ عاشورایی حسین (علیه السلام) را به دوش کشیم و قداست مکتبمان، مملکت و ناموسمان را پاسداری و حراست کنیم و با گوشت و خون به حفظ جزیره، همت نمائیم، یا اینکه پرچم ذلت و تسلیم را درمقابل دشمنان خدا بالا ببریم و این ننگ و بدبختی را به دامن مطهر اعتقادمان روا داریم، که اطمینان دارم شما طالبان حریت و شرف هستید، نه ننگ و بدنامی. »
[box type=”info”]نحوه شهادت : [/box]
شهید همت در جریان عملیات خیبر به برادران گفته بود: «باید مقاومت کرده و مانع از بازپسگیری مناطق تصرف شده، توسط دشمن شد. یا همه اینجا شهید میشویم ویا جزیره مجنون را نگه میداریم.» رزمندگان لشکر نیز با تمام توان دربرابر دشمن مردانه ایستادگی کردند. حاجی جلو رفته بود تا وضع جبهه توحید را از نزدیک بررسی کند، که گلوله توپ در نزدیکی اش اصابت میکند و این سردار دلاور به همراه معاونش، شهید اکبر زجاجی، دعوت حق را لبیک گفتند و سرانجام در ۱۷ اسفند سال ۱۳۶۲ در عملیات خیبر به لقاء خداوند شتافتند
[box type=”bio”]معرفی کتاب راجع به شهید محمد ابراهیم همت:[/box] نام کتاب : معلم فراری: براساس زندگی شهید محمدابراهیم همت نام نویسنده : رحیم مخدومی قیمت پشت جلد: ۵۰۰۰ ریال تعداد صفحه: ۸۰ نشر: نشر شاهد (۱۸ شهریور، ۱۳۸۷) شابک: ۹۷۸-۹۶۴-۴۷۱-۵۹۰-۷ قطع کتاب: رقعی معرفی کتاب: زندگينامه داستانى محمدابراهيم همت، فرمانده لشكر ۲۷محمدرسول الله (ص) سپاه، كه پس از ۲۸ سال زندگى الهى، درسال ۱۳۶۲ و در جزيره مجنون از جبهههاى جنگ ايران و عراق بهشهادت رسيده است. مقدمه كتاب با عنوان «يك جور زندگى» شرحى مختصر از سيرزندگانى وى است. ۹ فصل ديگر كتاب، دربردارنده خاطراتى ازگوشههاى زندگى اين شهيد است كه با زبانى داستانى و براىنوجوانان به نگارش درآمده است عناوين اين بخشها عبارتست از:«مورچههاى زير ماشين»، «آشى كه يك وجب روغن داشت»،«معلم فرارى»، «سلاح زيربرف»، «پاهاى بزرگ»، «ظرفشويىنيمهشب»، «وحشت از شيشيه»، «پس گردنى» و «لبخندى كه روىسينه ماند». دوران كودكى و ظلم ارباب/ سربازخانه شاهى و روزه ماه رمضان/مدرسه و سخنرانى و فرار/ كردستان و درگيرى با ضد انقلابها/ماجراى پوتينهاى كهنه/ كار نيمه شب در جبهه/… و آخرينلحظات زندگى عمده مطالب نقل شده در اين كتاب است.(چاپ اول: ۱۳۷۹) تصویر جلد کتاب: |
اصل تصویر
به به
واقعا عالیه دمت گرم
ایشالا خودِ شهید بهت نظر کنه و آسمونی بشی
حق منورت کنه جوون
12 مارس 2012 - 2:46 ب.ظ
12 مارس 2012 - 3:10 ب.ظ
سياسي ترين مستند سال
دانلود مستند تصويري نقش موسوي خوئيني ها در ترور شهيد رجايي و شهيد باهنر!!!
http://amin-davari.blogfa.com/
پيشنهاد مي كنم حتما دانلود كنيد
06 مه 2012 - 9:35 ق.ظ
قبلا یکی گفته بود شما در ترکیب رنگ ها استادید. الان فهمیدم راست می گه. آخه من همینو تو اف بی دیدم. الان آمدم این جا از تغییراتی که در پیکچر اصلی دادید فهمیدم آن شخص راست می گفت! موفق باشید…
12 مارس 2012 - 6:29 ب.ظ
با منید نه؟
من گفته بودم فک کنم
البته کلی بود
میثم در ایده پردازی و ایده های نو
طهرانی در رنگ پردازی و نورپردازی
مسافر خدا بیامرز هم در اصولی بودن!!!!
نامرد نمیدونم چرا تعطیل کرد رفت….
13 مارس 2012 - 9:47 ق.ظ
بله! با شما بودم…تو دوئل کامنت داده بودید، یادم مانده بود.
13 مارس 2012 - 12:45 ب.ظ
13 مارس 2012 - 4:07 ب.ظ
یعنی ما حال شما رو نپرسیم شما هم نمیپرسی دیگه
حیف که طرحت قشنگه…. و الا بازم همینی بود که هس
اعصابمو با این نورپردازی و رنگ پردازیت به هم نریز
من قلبم ضعیفه….
منو تحت تاثیر قرار ندید
چرا اینقدر خوب شده آخه.. چرا؟
13 مارس 2012 - 9:42 ق.ظ
آقا خیلی عالی شده
ولی ای کاش با یه عکس رنگی کار می کردی ؟
کارت درسته کاریش هم نمی شه کرد
یا علی
13 مارس 2012 - 3:39 ب.ظ
13 مارس 2012 - 4:04 ب.ظ
بالاخره کاری رو که باید میکردی کردی
آفــــــــــــــرین
یـــــــــه دست و حرای بـــــــلند
13 مارس 2012 - 3:40 ب.ظ
13 مارس 2012 - 4:03 ب.ظ
آقا تاریخ تولد رو اشتباه زدی !زدی ۱۳۴۴ غلطه.
درستش کن.پایین تو متن زدی ۳۴
13 مارس 2012 - 8:19 ب.ظ
13 مارس 2012 - 9:12 ب.ظ
السلام علیک یا اباالفضل العباس(ع)
سلام
بسیار زیبا
مخصوصا رنگبندی بکگراندش خیلی خوبه
احسنت استاد طهرانی
14 مارس 2012 - 12:21 ق.ظ
14 مارس 2012 - 3:19 ق.ظ
السلام علیک یا اباالفضل العباس(ع)
سلام
بله یه سه چهار روزی میشه
با اجازه شما و باقی بزرگان
14 مارس 2012 - 5:54 ق.ظ
…و شهید همت.
زیبا شده
یا علی
14 مارس 2012 - 3:46 ب.ظ
زیبا
17 مارس 2012 - 2:13 ق.ظ
سلام
کاراتون همیشه برای من الگو بوده
موفق باشید
یا حق
19 مارس 2012 - 3:18 ب.ظ
.: اولين و جذاب ترين مجموعه پوسترهاي سال « توليد ملي حمايت از كار و سرمايه ايراني » :.
.: پوسترهايي با كيفيت عالي:.
20 مارس 2012 - 12:52 ب.ظ
يه كار جديد براي سال ۱۳۹۱ گذاشتم
سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني
http://cherikgraphic.blogfa.com/post-37.aspx
خوشحال ميشم تشريف بياريد
20 مارس 2012 - 9:18 ب.ظ
سلام علیکم
باغ کبود…
نرم افزار ویژه ی راهنمای یاوران فاطمیه…
کاری جدید از منجی گراف…
با همکاری کتابخانه ی مجازی فاطمیه…
در پناه مهدی عج
21 مارس 2012 - 12:26 ب.ظ
سلام… سال نوت مبارک…
خوشحال می شم عید دیدنی به مام سر بزنی عزیز…
22 مارس 2012 - 1:34 ب.ظ
سلام برادر
اولا شهررضا نه و شهرضا
دوما استراتژی خوبی پیش گرفتید که هدفمند با اطلاعات مکفی جانبی طرح میزنید
سوما نمیدونم آیا فیلتر توپازی که دادید چقدر اینجا مناسب بود
در طرح شهید خرازی بهتر می نمود
به هر حال انشاالله داغ جهنم به دلت بمونه عزیز
22 مارس 2012 - 5:35 ب.ظ
سلام
سال نوی شما مبارک
در خانه تکانی هایتان سری هم به سایت بزنید
یا علی
27 مارس 2012 - 12:36 ق.ظ
سلام
برادر مشتاق تبادل لوگو و لینک با شماییم
29 مارس 2012 - 4:37 ب.ظ
سلام
خسته نباشید خیلی خوب شده…
ما هم به روز هستیم تشریف بیارید خوشحال میشیم…
یا علی التماس دعا
http://montazer-designed.mihanblog.com/
29 مارس 2012 - 7:23 ب.ظ
با سلام
از شما خواهش دارم که این بنده حقیر و تازه کار را با نام (( سقا گراف)) لینک کنید.
باشد که رشدی برای ما باشد.
http://www.yaabbas133.mihanblog.com
31 مارس 2012 - 5:51 ب.ظ
بسم الله
««السلام علیک ایتها الصدیقه الشهیده»»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به مدد خانم حضرت زهرا (س) با طرحی جدید به روزیم .
با نظرهای سازنده خود من را در ادامه مسیر همراهی کنید .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سرمایه محبت زهراست دین من
من دین خویش را به دو دنیا نمی دهم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
التماس دعا
یاحق
01 آوریل 2012 - 11:25 ب.ظ
سلام رفیق. خیلی طرح هات قشنگ و زیباست. اجرت با خدا.
من هم با طرح لایه باز به روز هستم.متشکرم
03 آوریل 2012 - 12:20 ب.ظ
السلام علیک یا فاطمه الزهرا س ایتها الصدیقه الشهیده المظلومه
هم نوای با مولایمان علی (ع) ناله زنیم ….
وای زهرا (س) ….
سلام علیکم
خوشحال می شیم به بزم ماتم ما هم سر بزنید
لعنت به آنکه پایه گذار سقیفه شد/لعنت به هر کسی که به ناحق خلیفه شد/لعنت به آنکه بر تن اسلام خرقه کرد /این قوم متحد شده را فرقه فرقه کرد/تکفیر دشمنان علی رکن کیش ماست/هر کس محب فاطمه شد قوم و خویش ماست/قران و اهل بیت نبی اصل سنت است/هر کس جدا ز این دو شود اهل بدعت است/ما هم کلام منکر حیدر نمی شویم/با قنفذ و مغیره برادر نمی شویم/ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم/ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم/ما را نبی قبیله سلمان خطاب کرد/روی غرور و غیرت ما هم حساب کرد/از ما بترس طایفه ای پر اراده ایم/ما مثل کوه پشت علی(امیرالمومنین) ایستاده ایم/شمشیر خشم شیعه پدیدار می شود …/وقتی که حرف کوچه و دیوار می شود….
وقتی که حرف کوچه و دیوار می شود….
وقتی که حرف کوچه و دیوار می شود….
پاتوق عمارها – شیعه آرت
http://www.anaammar.ir/
http://shia-art.ir
03 آوریل 2012 - 7:23 ب.ظ
بسم الله
««السلام علیک یا فاطمة الزهرا (س)»»
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
به مدد خانم حضرت زهرا (س) با طرحی دیگر به روزیم .
با نظرهای سازنده خود من را در ادامه مسیر همراهی کنید .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
افتخار شیعه بی باکیه توست
بیرقو پرچم ما چادر خاکی توست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
التماس دعا
یاحق
04 آوریل 2012 - 11:42 ق.ظ
سلام خدا قوت اخوی گل
خیلی وقته که کمتر طرح میزنی چرا؟؟
دلم برای طرحهای زیبای شما تنگ شده بود گفتم یک کامنت بگذارم
یا مولا علی
05 آوریل 2012 - 10:03 ق.ظ
همت بلند دار که مردان روزگار
از همت بلند به جایی رسیده اند …
کربلا رفتن خون می خواهد .
سردار بی سر حاج ابراهیم همت
06 آوریل 2012 - 3:17 ق.ظ
عجب کار خوبی کردین مختصری از زندگی این شهید بزرگوار رو نوشتین-میدونم زحمت زیادی کشیدین
اجرتون با ابا عبداله سید و سالار شهیدان
18 آوریل 2012 - 7:21 ب.ظ
سلام
شما تا به حال چقدر در راه رهبری قدم برداشته اید؟
آیا رهبری از شما راضی است؟
تحول برای شما چه معنایی دارد؟
به ما سر بزنید و اگر لایق بودیم تبادل لینک کنیم
10 مه 2012 - 8:43 ب.ظ
سلام حاجی
این پلاگینی که روی صورت حاج همت کار کردی اسمش چیه ؟
لینک دانلودش رو داری برام بفرستی ؟
متشکرم و ممنون
منتظر خبرتون هستم
یا اینجا یا توی وبلاگم :
http://www.Monadion.mihanblog.com
یا حق
04 ژوئن 2012 - 4:51 ب.ظ
ردیوس نویز
برادر تو فیلترهای خود فتو هست
04 ژوئن 2012 - 7:16 ب.ظ
من که ردیوس نویز رو زدم ولی این شکلی نشد ….
برا عکس هم چشم می فرستم
چه سایزی ؟
05 ژوئن 2012 - 9:31 ق.ظ
شما اگه یه باز نویز بدی و یه بار ردیوس میشه البت یکم بالا پایین داره
داداش هرچی بزرگ تر بهتر سایز تصاویر رو سایت رو ببین دیگه
05 ژوئن 2012 - 12:57 ب.ظ
سلام
آدرس ایمیل رو بدید…
من فایل اصلی رو میفرستم … با اون عکس که دیدی یکم فرق داره
ادیت با خودت
info@shiawallpapers.ir
همین آدرس درسته ؟
07 ژوئن 2012 - 9:14 ق.ظ
به این لطفا
shiawallpapers@gmail.com
07 ژوئن 2012 - 11:45 ق.ظ
فرستادم
رسید؟
08 ژوئن 2012 - 1:18 ق.ظ
همه عکس هاتون قشنگه واقعا.
این کوالیتیش(quality) آدم رو از پای در میاره.
(I mean your your pictures are so High Quality)
مجموعا می خوام بگم که کارتون انتهاست یعنی آخرشه ولی تا عالی شدن یه ذره فاصله دارین.
التماس دعا
04 آگوست 2012 - 6:40 ق.ظ
لطف داری انشاالله بهتر بشن طرح ها
04 آگوست 2012 - 4:22 ب.ظ
سلام خسته نه باشین
سایت خوبی است و مطالب جالبی داره
22 آگوست 2012 - 11:10 ب.ظ
سـلآمــ و ارادتـــ
كارهاتون خيلي عالي شد ..
استفاده كرديم ..
ان شاء الله زير سايه حضرتــ مــآدر /س/ باشيد .
ی’ حق
.
11 ژوئن 2013 - 11:01 ق.ظ